AANGEPASTE KEUKENS VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP

 

 

Een keuken is het hart van elk huis, een plek waar gezinnen samenkomen om te koken, te eten en quality time door te brengen. Voor mensen met een handicap kan de keuken echter een uitdaging vormen als deze niet is aangepast aan hun behoeften.

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om keukens toegankelijker en functioneler te maken voor mensen met fysieke beperkingen. In dit artikel gaan we dieper in op aangepaste keukens voor mensen met een handicap, waarbij we zowel functionaliteit als stijl benadrukken.

 

Toegankelijkheid staat voorop

Aangepaste opbergruimte


Het ontwerpen van een aangepaste keuken begint met het creëren van een toegankelijke ruimte. Voor mensen in een rolstoel is voldoende bewegingsruimte essentieel. Dit betekent dat de keukenindeling ruim en open moet zijn, zonder obstakels die het verplaatsen bemoeilijken.

 

Lage aanrechten en werkbladen zijn cruciaal, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze elektrisch in hoogte verstelbare werkbladen zijn een fantastische optie, omdat ze de hoogte geruisloos kunnen aanpassen aan de behoefte van de gebruiker.

 

Onze hoog-laagsystemen worden op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd door ons eigen montageteam.

Voor mensen met een handicap is het belangrijk dat keukenopbergruimte eenvoudig toegankelijk is. Laden en uittrekbare planken maken het gemakkelijk om potten, pannen en andere keukenbenodigdheden te bereiken zonder te bukken of te rekken.

 

Voor mensen met beperkte handbeweging zijn er ook aangepaste kastgrepen en automatische kastdeursystemen beschikbaar.Wij ontvangen u graag in onze showroom op afspraak! 

 

 

Neem vooral even contact op: 

Tel: +31 546 745494

E-mail: verkoop@keukenhuys-twente.nl

 

 

Keukenhuys-Twente, Windmolen 9, 7609 NN, Almelo.

verkoop@keukenhuys-twente.nl

 


KEUKENHUYS - TWENTE